3darbeid.no har lang erfaring fra utvikling og kan levere skreddersydde nettsider til ditt boligprosjekt. Vi har satt sammen en pakkeløsning hvor vi leverer rammeverket for nettsidene innkapslet i den prisvinnende Joomla CMS plattformen. Her kan du selv styre nettsiden og oppdatere den via kjente moduler.

Via disse sidene kan boligkjøpere orientere seg om boligprosjektet via mobil, nettbrett eller PC. Vi setter opp en interaktiv løsning hvor boligkjøpere kan se hvilke leiligheter som ikke er solgt, via et oversiktlig bilde som du selv kan oppdatere etterhvert som leilighetene selges. Solgte leiligheter blir merket med rødt. Ledige leiligheter kan man trykke på og få opp den informasjonen som du ønsker å gi om leilighetene.

 

Webeks 1

 

Webeks 2

 

Webeks 4

 

Via de samme nettsidene kan boligkjøpere få oversikt over området via en unik 360 graders panoramaviser som ikke krever spesielle Plug-ins eller andre programmer og som fungerer på de fleste plattformer f.eks. Android, Iphone, Ipad, PC og Mac.

360snurr

Vi kan hjelpe deg med å sette opp QR-koder (Quick Response), slik at potensielle boligkjøpere lett kan finne den informasjonen de ønsker om prosjektet. Ved å skanne QR-koden, blir de sendt direkte til prosjektets nettside. Slike QR-koder er blitt vanlige i Norge nå, og brukes stadig i markedsføring i blader og på salgsplakater.

QR-Kode